Reacties Opruimkring.

"Lat lager leggen; kleine stapjes, korte opruimsessies maakt dat er een positievere beleving en meer succeservaringen ontstaan rondom opruimen en mijn vorderingen daarin."

"De uitgangspunten die gehanteerd worden (luisteren, respect, geen oordeel) geven een meerwaarde door de ruimte die je creëert voor ieder om er te mogen zijn met zijn/haar eigen verhaal."

Reacties op de Workshop De Kunst van het Opruimen.

'Mijn opstapelprobleem is een randverschijnsel van dieper liggende oorzaken en intussen is er een kettingreactie op gang gekomen mede door een onverwachte inval tijdens je cursus, waardoor ik me prettiger ben gaan voelen en er energie vrij is gekomen.'

 

'De respectvolle en niet belerende manier waarop je met de cursisten omging en de informatie als “vrijblijvende” adviezen gaf.' 

 

'Ik geloof er weer in.'

Ben je gestimuleerd om (anders) te gaan opruimen? > "Ja, het hoeft niet meer in een keer allemaal tegelijk en perfect gedaan te worden, ik “mag” het weer ontspannen doen, alles is goed, het mag rustig en overwogen, als het maar helpt; en je vele tips helpen inderdaad om de oude routines / het eigen gedrag te doorbreken en per situatie zaken aan te pakken. Ik geloof er weer in." E.D.

'Geen waarde-oordeel ...'

Kennismaking:
Snelle reactie na aanmelding; goed voor klantenbinding, geeft het gevoel serieus genomen te worden.
Duidelijk in wat je te bieden hebt, wat een klant mag verwachten van jou.

'... meer energie ...'

Na ruim een uur, hadden we al een aantal dozen doorgewerkt, hadden we een halve zak afval, een doos voor de kringloop en meer ruimte en overzicht. Maar het belangrijkste voor mij was dat ik er weer zin in had gekregen om het aan te pakken. Je werkwijze is gestructureerd en voor iemand als ik die van nature geneigd is allerlei zijweggetjes in te slaan is dat prettig. Voor mij is het lekker om zelf niet een keer het voortouw te hoeven nemen, maar me te laten leiden.

'... bruikbare tips ...'

Ik heb veel aan jou tips gehad, hoewel ik nog steeds bezig ben met opruimen omdat ik gewoon geen tijd heb om door te ruimen. Het is fijn om ondersteuning te krijgen en met jou hulp toch weer een stap te kunnen zetten om verder op te ruimen. veel goede en bruikbare tips van je gekregen waar ik voor dankbaar ben.

G.G.te E.